Wat is de ideale man?

Seks & Relatie — Door op 1 augustus 2011 09:44

De meningen zijn hier over verdeeld! Iedereen heeft een ander idee van de ideale man. Wat is voor jou de ideale man? Is zijn uiterlijk belangrijker dan zijn innerlijk of andersom? Om er voor te zorgen dat je niet voor de ‘verkeerde’ man valt, heeft een Vlaams blad een lijst samengesteld waar je als vrouw op moet letten. Op deze mannen wil je niet vallen! Benieuwd naar de resultaten? Hieronder staan 10 verkeerde types…

“Ik ben aan het scheiden” type
Het is niet fijn als vrouw om in je relatie steeds te worden geconfronteerd met de ex van je partner. Zeker niet als je partner het steeds heeft over “mijn vrouw”. Het verstandig om te kiezen voor een vrijgezel. De (ex-)vrouw van je lief zal steeds een gigantisch obstakel zijn, die tussen jullie in blijft staan. Hierdoor kun je niet een evenwichtige relatie opbouwen, vooral omdat je als nieuwe vrouw aan de verwachtingen moet voldoen die zijn  ex-vrouw ooit al heeft waargemaakt.

“Ik woon bij mijn ouders” type
Een man die onder moeders vleugels schuilt, is teruggekeerd in de tijd. Het verstandigste is om deze soort man te mijden, zijn moeder is namelijk zijn alles. De fases van op tijd thuis komen en meeluisterende schoonmoeders hebben de vrouwen al tijden door moeten staan. Dus waarom zou je het nu weer willen?

“Ik heb geen manieren” type
Mannen zonder manieren (lees: eten met de mond open of onbeleefd zijn) raad het Vlaamse blad ten sterkste af. Het enige wat deze mannen doen is jou ergeren en je doen schamen richting je familie en vrienden. Kortom, een grote afknapper!

“Ik ben 30 en heb nog nooit een relatie gehad” type
Vanaf een zekere leeftijd is het “ik kan mij niet binden”-excuus echt gedateerd en eigenlijk zielig. Als een man van die leeftijd nog nooit heeft geprobeerd een intieme band met een partner op te bouwen, dan zit er iets fout. Als vrouw moet je jezelf dan ook niet de illusie voorhouden dat jij de verlichting zal zijn…

“De barman” type
Veel mannen zullen beweren dat dit slechts een tijdelijke fase is, in afwachting van een betere carrière. Maar ondertussen geniet hij met volle teugen van zijn werk. Zijn werk is een gegronde reden om zorgeloos te feesten, flirten en drinken. Dit is een afknapper als je een relatie wilt voor de lange termijn. Hij zal namelijk niet uit zijn rol vallen. Waarom zou hij ook?

“Ik wil seks zonder verplichtingen” type
Als hij een seksuele relatie wil zonder verdere verplichtingen, en jij niet, verlaat dan snel het schip! Tenzij jij hetzelfde zoekt, dan heb je de ideale partner gevonden. Want hopen dat het meer wordt, terwijl je weet dat hij niet hetzelfde wilt, is wachten tot je een ons weegt en zal je alleen maar kwetsen.

“Ik begin net mijn eigen bedrijf” type
Deze soort man is het grootste gedeelte van zijn dag kwijt aan het opzetten van zijn bedrijf. Hij lijkt dat misschien wel gedreven en ambitieus, maar hij zal nooit echt tijd voor jou vrij maken.

“Ik verkeer in hogere sferen” type
Mannen die spiritualiteit erg belangrijk vinden, zijn een categorie apart. Samenleven met een vrouw is voor hun vaak een hele opgave. Ze verkeren namelijk in andere sferen en kan hierdoor niet een vrouw van vlees en bloed aan. Dit type man is volgens het Vlaamse blad in essentie op zoek naar met het hogere goed. Of een onenightstand…

“Afkick” type
Alcohol- en drugsverslaafde mannen die het goed met zichzelf voorhebben, maar er toch maar niets aan doen: mijden! Deze mannen moet eerst zichzelf op orde krijgen, voordat zij een relatie aan kunnen.

“Ik word snel agressief” type
Dit type man wordt snel agressief om de kleinste dingen. Hier zouden wij van relatieweg.nl voor bedanken. Hij mag diep in zijn hart dan wel lief zijn, maar je kunt het nooit lang volhouden om zijn innerlijke, zachte kant te ontdekken.

Tags: , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.