Jouw Leven in de Steigers

Kinderen — Door op 20 december 2011 14:09

Op 16 januari 2012 organiseert ‘Jouw Leven in de Steigers’ een themabijeenkomst ‘Kind en Echtscheiding’ in Amersfoort. ‘Jouw Leven in de Steigers’ is een onderdeel van een echtscheidingsadviesbureau voor alle mensen die betrokken zijn bij een echtscheiding.

Tijdens de bijeenkomst van 16 januari besteedt LifeCoach Femke Wessels onder andere andacht aan een omgangsregeling, loyaliteit, schuldgevoel en omgaan met emoties, van zowel de kinderen als de ouders. Hierbij wordt de vraag gesteld: “Ga ik voor mijn gelijk of voor mijn geluk?”

De bijeenkomst in Amersfoort is bedoeld voor gescheiden ouders, stiefouders en grootouders en vindt plaats van 19.30-21.30 uur in De Oude Viltfabriek aan de Arnhemseweg 47 in Amersfoort. Voor deze bijeenkomst wordt een bijdrage gevraag van € 10.00 p.p. en het is nodig om vooraf aan te melden via femke.wessels@ilids.nl of 06-21814481 i.v.m. beperkt aantal plaatsen.

Wij van relatieweg vinden dit een goed initiatief om zo het onderwerp meer onder de aandacht te brengen en mocht u meer informatie willen over deze bijeenkomst dan kunt u kijken op www.jouwlevenindesteigers.nl

Tags: , , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.