Ideale man drinkt weinig en is goed opgeleid

Liefde, Seks & Relatie — Door op 8 juli 2013 10:22

De ideale man is in de 40 en succesvol, drinkt nauwelijks tot weinig alcohol en is het liefst een dokter die op Patrick Dempsey (acteur) lijkt, althans volgens een enquête van het Amerikaanse televisieprogramma 60 Minutes en het tijdschrift Vanity Fair. Daarin werd gevraagd waar de ideale man aan moet voldoen.

De ideale man

Van de ondervraagden vindt ongeveer 35 procent dat de man een goede opleiding genoten moet hebben. Van bijna 30 procent moet de man hard werken en 27 procent vindt dat hij een echte heer?em> moet zijn. En hoe zit het dan met sport? Slechts 1 procent vindt dit een must.

Wat vrouwen willen…

Het merendeel van de ondervraagden vindt dat een opvliegend karakter de slechtste eigenschap is en zeker de helft zou nooit een relatie met een man aangaan die (te) veel alcohol drinkt.
Hoewel bijna iedereen van mening is dat een man succesvol moet zijn als hij veertig is, vindt 23 procent dat er gekeken moet worden naar wat een man presteert gedurende zijn leven.

Opvallend

Opvallend is dat 69 procent van de deelnemers het idee heeft dat de moeder veel invloed heeft op de man. Volgens 9 procent heeft ze zelfs totale controle over de man.

McDreamy

De meest favoriete beroemdheid is acteur Patrick Dempsey. Hij vertolkt de rol van Dr. Derek Shepherd in de televisieserie Grey’s Anatomy. Een derde zou maar wat graag willen trouwen met Dr. McDreamy.
Ruim 4 procent koos voor Alec Baldwin (30 Rock) en Jon Hamm (Mad Men) en Richard Madden (Game of Thrones) kregen ieder 3 procent van de stemmen.

Tags: , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.