Ex wordt stalker

Liefde — Door op 27 maart 2011 21:05

Wat als je ex een stalker wordt? Stalking is een nare eigenschap, logisch dat de relatiebreuk pijn doet….minder logisch is dat iemand je geen normaal leven meer gunt. Toch komt dit voor en je staat letterlijk met je rug tegen de muur als het gebeurd.

Ga altijd naar de politie en doe aangifte. Ook al nemen ze jouw verhaal zeker niet direct serieus, zorg altijd voor een proces verbaal en vastlegging. Stalking is niets meer en minder dan vrijheidsberoving en dat mag niet. Bagataliseer het stalkingsgedrag niet, ondanks het feit dat er een stalkingswet is, er wordt luchtig over gedaan.

Wij hebben zelf goede ervaringen met bureau Slachtofferhulp, maar ook als je niet serieus genomen wordt door de politie, niet accepteren! Heel lastig stalking, heel erg vals en als je het al in je hoofd haalt om iemand te stalken: get a life!

Tags: , ,

2 reacties

  1. Jolanda schreef:

    Couldn’t agree more!

  2. Joan schreef:

    Nooit gedacht dat het mij (als nuchtere Hollander) zou overkomen. Nu pas, een half jaar na de arrestatie van mijn stalker, kan ik weer beetje bij beetje genieten van al het positieve van dit leven. ’t Klinkt misschien dramatisch, maar als je ongevraagd slachtoffer wordt van een stalker (in welke hoedanigheid dan ook)word je sceptisch. Zo’n ervaring hakt negatief in als een mokerslag!
    Dit gun je je ergste vijand niet, geloof me!!