De ideale man

Liefde — Door op 1 juli 2011 09:58

Wat is nou de ideale man voor de vrouw? Waar willen vrouwen dat de man aan voldoet? Waar kijken de vrouwen naar? Voor de mannen onder ons, let op! Het Franse MARIE CLAIRE heeft dit fenomeen onderzocht en kwam op onderstaande punten.

Vrouwen
Volgens het onderzoek richten vrouwen zich op een aantal aspecten van de man. Hierbij gaat het zowel om het innerlijk als het uiterlijk.

  1. Armen; vrouwen willen sterke armen. Niet te opgepompt maar ook niet te mager.
  2. Handen; volgens de vrouwen moeten mannen schone handen hebben. Dit wijst op wellicht een schoon geweten.
  3. Ogen; hierbij gaat het om de intense uitstraling.
  4. Neus; een grote neus is onder vrouwen niet populair. Een te smalle of te kleine neus echter ook niet. De vrouw valt op een man met een neus die welgevormd is en in proportie is met de rest van het gezicht.
  5. Lach; vrouwen vallen op de lach omdat een lach zijn persoonlijkheid toont.
  6. Allure; hoewel vrouwen niet houden van arrogantie, houden ze wel van een rauw randje. Dit vinden ze wel interessant.

Mannen
Bovenstaande lijst is compleet anders van de wensenlijst van de mannen. Hierbij kijken de mannen naar de meest vrouwelijke punten van vrouwen. Ze kijken eerst naar het geheel en daarna naar verschillende aspecten als een smalle taille, een platte buik en een volle boezem. Tevens vallen mannen op jonge vrouwen omdat dit wijst op vruchtbaarheid.

Onderzoek
Deze bovenstaande gegevens zijn gebleken uit het onderzoek van de Franse tijdschrift de Marie Claire. Er is echter niet bekend waar de gegevens vandaan komen en hoeveel mensen er zijn ondervraagd.  Dus hoe betrouwbaar is bovenstaand lijstje? Zijn er nog toevoegingen waar niet aan gedacht is? Wij van relatieweg.nl denken bijvoorbeeld ook aan de eigenschappen humor en betrouwbaarheid.

Tags: , , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.