De ideale man: klusser of goed tussen de lakens?

Seks & Relatie — Door op 29 november 2011 17:22

Een goed seksleven hoeft niet altijd een sleutel te zijn tot een succesvolle. Eén op de negen vrouwen heeft liever een doe-het-zelver dan iemand die goed is in bed.

Uit een onderzoek van LocalTraders.com bleek dat twaalf procent liever een klusjesman heeft dan een ‘beest’ in bed. 93 procent van de vrouwen vindt een handige man een pluspunt voor de relatie. Wanneer de man niet weet wat hij met kleine klussen als behangen, gootsteen ontstoppen of planken ophangen, moet doen is 80 procent van de vrouwen teleurgesteld.

Doe-het-zelf-weduwe
Uiteraard moet de doe-het-zelf-man niet te ver gaan. Bijna 20 procent van de ondervraagde geeft aan een doe-het-zelf-weduwe geworden te zijn, omdat manlief meer bezig is met klussen aan het huis dan met de relatie zelf.

LocalTraders.com concludeert naar aanleiding van het onderzoek dat de sleutel tot een lange en succesvolle relatie het ‘voldoen aan elkaars behoeften’ is. Voor sommige vrouwen kan dit iets kleins zijn als ’t vervangen van een lamp in plaats van een intieme avond.

Tags: , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.