Dag van de scheiding

Scheiden — Door op 11 juli 2012 00:35

Voor iedereen die graag meer informatie wil over een echtscheiding, organiseert de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) op 14 september de ‘dag van de scheiding’. Deze datum is gekozen, omdat het de dag erna 216 jaar geleden is dat de eerste Nederlandse echtscheiding werd uitgesproken.

De vFAS wil deze dag gebruiken om het proces van de echtscheiding te bevorderen. Centraal staat het wederzijds respect dat partners voor elkaar moeten hebben. Het motto van de vFAS is dan ook: ‘scheiden doe je samen’. De vFAS zal deze dag gratis scheidingschecks uitvoeren en je kunt kosteloos vragen stellen. Op www.verder-online.nl is meer informatie over alle mogelijkheden te vinden. Ook vind je er welke vFAS kantoren er in de buurt zijn.

Dezelfde dag zal vFAS het congres ‘Alimentatie van de toekomst’ organiseren. Deskundigen en politici zullen in debat gaan over de maatschappelijke discussie omtrent alimentatie. Meer informatie hierover is te vinden op www.alimentatievandetoekomst.nl.

Tags: ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.