Buitenechtelijke datingsites

Liefde — Door op 21 januari 2012 11:25

Voor getrouwde mannen en vrouwen is er inmiddels de datingsites SecondLove.nl, op deze site kunnen gebonden mannen en vrouwen daten met elkaar, puur voor de lusten en niet de lasten. Het is bedoeld voor naast hun bestaande relatie. Wat de partner van deze man/vrouw van het fenomeen vindt is niet bekend, maar wat recent is bedacht is een dating site voor overspeligen die graag daten met iemand van hetzelfde geslacht.

Uit onderzoek van Relatieblog.nl is gebleken dat 30% van de Nederlandse mannen en vrouwen geinteresseerd is in een, al dan niet eenmalig, seksueel avontuur met iemand van hetzelfde geslacht. Het gaat hierbij om mensen die zichzelf nadrukkelijk niet al homo of lesbisch afficheren. En vanuit deze interesse is BiLove.nl geboren. Hier kunnen overspeligen op zoek naar personen van hetzelfde geslacht om hiermee te daten, naast hun bestaande relatie. Zonder dat de partner er iets vanaf weet, want de site zegt discreet te werk te gaan.

Volgens trendwatcher en auteur van “De Toekomst van de Liefde” Adjiedj Bakas, is dit fenomeen niet raar. Volgens hem is de zogenaamde “bi-schierigheid” helemaal hot in 2012. Op zich een prima idee, maar geeft dit ontrouwe mannen/vrouwen niet de vrijbrief om hun gang te gaan? Of wordt het tijd om in te spelen op deze behoefte? Wij van relatieweg zijn erg benieuwd naar jullie meningen!

Tags: , , , , , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.