Vrouwen met kinderen? Niet ideaal volgens de man!

Liefde — Door op 29 juli 2011 13:38

Een grootschalig onderzoek van Askmen.com ondervroeg 68.000 mannen naar verschillende thema’s: het huwelijk, seks, relaties, geld en kinderen.

Kinderen
Uit dit onderzoek is gebleken dat 50% van de deelnemers in de leeftijdscategorie van 15-28 jaar, liever niet op date gaan met een vrouw die al kinderen heeft (lees: een moeder). Echter, hoe ouder de man, hoe minder het hem uitmaakt. 85% van de mannen boven de 50 jaar, zeggen graag uit te gaan met een moeder.

Kind of hond?
Daarnaast gaven de deelnemers ook antwoord op de bizarre vraag: als je moest kiezen: een kind of een hond? Wat blijkt! Van de mannen onder de twintig, kiest 28% voor een hond, 26% voor een kind, 33% voor beide en 13% wil beide niet aantreffen als hij thuis komt van werk. Wij van relatieweg.nl vinden deze uitkomsten niet zo relevant. Het ging bij deze vraag om mannen onder de twintig. Welke mannen van die leeftijd zijn al bezig met hun toekomst? Daarbij gaat het toch om de lol? Ondanks dat is het wel een leuke uitkomst.

Salaris
Maar liefst 92% van de ondervraagde mannen vindt het geen probleem als de vrouw maandelijks meer verdient. Dus het oude rolpatroon is inmiddels veranderd dat mannen nu ook accepteren dat vrouwen meer kunnen verdienen. Best een interessante uitkomst.

Wist jij dat?

  • Mannen loyaliteit de belangrijkste eigenschap vinden van een vrouw;
  • Een derde zegt niet vreemd te gaan, ook al zou zijn partner er nooit achter komen;
  • Bijna de helft (!) van de mannen toe geeft zijn vriendin te dumpen als zij te dik wordt;
  • Meer dan de helft van de deelnemers denkt te weten wanneer een vrouw een orgasme faket;
  • 40% van de mannen vindt dat zij de dates moeten betalen, totdat er een soort relatie ontstaat.

Zijn er van onze Nederlandse mannen nog aanvullingen die de vrouwen echt moeten weten? Zo ja, laat het ons weten.

Tags: , , , , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.