Voor mannen geen juwelen

Liefde — Door op 22 september 2011 10:39

Diamonds are a girls best friend. Menig vrouw zong al over dit fenomeen, maar toch willen mannen dit nog niet begrijpen. De gemiddelde man wacht namelijk maar liefst 32 maanden (bijna 3 jaar!) voor hij zijn geliefde een juweel cadeau doet. Maar waarom?

In vroegere tijden was het heel normaal om je vrouw te overladen met juwelen, maar tegenwoordig helaas niet meer. Naar schatting hebben 2,2 miljoen Britse vrouwen nog nooit een juweel gekregen van hun partner. Deze schatting wordt bevestigd in een rondvraag onder 2000 Britse mannen. Eén op de vijf gaf toe dat ze hun partner nog nooit sieraden gegeven hadden. Wat is de reden? Volgende de ondervraagde mannen ligt het met name aan de smaak van hun vrouw. Ze weten niet wat hun vrouw echt wil en zijn bang om iets te kopen dat ze niet graag ziet.

10% gaf aan zich zorgen te maken om de betekenis van het juweel. Volgens mannen zien vrouwen er vaak meer achter dan dat er is, ze zien een nieuwe stap in de relatie terwijl de man er nog niet klaar voor is. 16% van de mannen vind juwelen te duur als cadeau, 6% denkt zelfs na over het geld dat ze verliezen als er een eventuele relatiebreuk zou zijn. Dames, geld en onzekerheid is dus de voornaamste reden dat jullie geen juwelen krijgen. Daarom een tip van relatieweg, ga je met een man een keer ‘per ongeluk’ langs bij de juwelier en laat je smaak blijken… wie weet!

Tags: , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.