Scheiden of blijven….

Liefde, Scheiden — Door op 24 februari 2011 20:30

Weinig vragen veroorzaken zoveel twijfel en slapeloze nachten als deze. Of je een langdurige relatie hebt of net iemand hebt gevonden, deze vraag is altijd actueel.

Breng je relatie in kaart
Je weet dat veel mensen een relatie hebben of getrouwd zijn, maar wist je dat één op de vijf mensen nadenkt over blijven of weggaan. Als je zelf twijfelt over je relatie is het belangrijk om na te gaan of jouw relatie voor jou nog waarde heeft. En soms kom je tot de ontdekking dat het beter is om te stoppen met de relatie. Want bedenk dat de prijs voor besluiteloosheid is dat je jarenlang, soms een heel leven lang, leeft met negatieve gevoelens over wat er mis is met je partner of met jezelf.

Stap voor stap
Hierna volgen de 36 vragen aan de hand waarvan het boek je helpt om je relatie in kaart te brengen en een beslissing te nemen. Is het scheiden of blijven?

1) Denk aan de tijd dat alles tussen jou en je partner op zijn best was. Kun je dan zeggen dat alles tussen jullie toen echt heel goed was? Waren jullie verliefd, gelukkig, voelden jullie je lekker samen? Of was het “beste” in jullie relatie nooit erg goed?

voor meer…lees het boek van Mira Kirshenbaum….

Tags: ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.