RTL4 zoekt stellen in echtscheiding

Scheiden — Door op 30 oktober 2011 10:19

In 2012 komt RTL4 met een serieus programma genaamd Echt Scheiden. Hiervoor zoekt RTL4 kandidaten die hulp nodig hebben bij hun echtscheiding. Het programma neemt alles uit handen en regelt jullie echtscheiding van begin tot eind. Mochten jullie in financiële problemen zitten waardoor de scheiding niet geregeld kan worden, geen zorgen! RTL4 neemt alle advocaten- en mediatorkosten voor hun rekening. Want als jij of iemand in je omgeving in zo’n situatie zit, dan is het lastig om de scheiding te regelen.

Komen jij en je ex-partner er na de scheiding niet uit? Of hebben jullie besloten om te gaan scheiden maar loopt het vast? Wij nemen in Echt Scheiden alle zorg uit handen en bieden jullie volledige professionele hulp”, aldus de officiële slogan van RTL4.

Mocht jij met je ex-partner mee willen doen, of wil je meer informatie dan kun je mailen naar de redactie van MAD Company: mariette@madcompany.nl. Als je iemand anders weet die hierbij gebaat zou zijn (en dat ex-stel wordt geselecteerd voor het programma) ontvang je voor je tip een financiële vergoeding. Wij van relatieweg vinden dit een goed initiatief, als zo verschillende stellen geholpen worden.

Tags: , , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.