Red je relatie. Seks tijdens de kerst.

Liefde — Door op 22 december 2011 09:25

Op de website hebben we er aandacht aan besteed, in januari ontstaat de drang naar een liefdesrelatie. Dit blijkt uit de piek bij de datingsites. Maar uit cijfer van TNS NIPO blijkt dat er ook een grote scheidingspiek is in de maanden januari en februari. Dit is volgens auteur Renzo Verwer te wijden aan het op elkaars lip zitten gevoel.

“De geprezen feestdagen zijn volledig seksloos. Ieder zit in zijn mooiste pak of haar leukste jurkje de schijn van romantiek op te houden. Kijk naar de prachtige foto’s in de bladen. Maar alle erotiek en lust is verdwenen. Er is slechts één mogelijkheid om je relatie het nieuwe jaar te laten halen en dat is meer seks tijdens de feestdagen”, aldus de auteur van ‘De Liefdesmarkt’.

Volgens de auteur zijn stellen met kerst totaal niet bezig met hun relatie, maar meer met de gevoelens van hun familieleden. Daarom is het volgens hem verstandig om de boel de boel te laten en de feestdagen in bed door te brengen.

Geen zorgen voor de singles onder ons, ook daar heeft hij advies voor. Renzo Verwer vindt dat je je dan gelukkig mag prijzen want na de feestdagen wordt de liefdesmarkt overspoeld door partners uit gestrande relaties. Dat blijkt maar weer met de piek op de digitale datingmarkt, aldus een eerder artikel op de site.

Tags: , , , , , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.