Oudere vrouwen populair

Seks & Relatie — Door op 9 april 2012 21:44

Uit een onderzoek van singlessite is gebleken dat oudere vrouwen steeds gewilder zijn bij mannen. Een derde van de ondervraagde mannen geeft aan graag te daten met een vrouw die minstens 8 jaar ouder is. Dezelfde hoeveelheid doet dat ook daadwerkelijk. Daarnaast zou een kwart van de mannen het wel graag willen, maar heeft het nog nooit gedaan.

   Wat maakt deze vrouwen – die zich zelf vaak zorgen maken over opkomende rimpels –  zo aantrekkelijk? Dit zit hem vooral in de levenservaring die deze vrouwen hebben, waardoor zij een stuk zelfstandiger, zelfverzekerder en verzorgder zouden zijn dan de jongere vrouw. Ook hebben zij hierdoor minder seksuele remmingen. De meeste mannen die de voorkeur geven aan een oudere vrouw, vinden een vrouw die 11 tot 16 jaar ouder is het best.

   Of de vrouwen hier zelf ook op zitten te wachten? De meeste vrouwen vinden een jonge man aantrekkelijk, onvermoeibaar en modern van geest. Echter, slechts een kleine 6% van de vrouwen ziet zichzelf ook daadwerkelijk een relatie beginnen met een jonge man.

Tags: ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.