Mister Right Now?

Kinderen — Door op 6 september 2011 16:51

Hoe belangrijk is het kinderen krijgen voor jou? Wil je kinderen ongeacht je niet ‘verliefd’ bent op je huidige partner. Trouw je met hem, om de zekerheid te krijgen dat je kinderen krijgt. 10% van de vrouwen trouwt puur om kinderen te krijgen! 60% heeft later spijt dat ze niet op Mr. Right heeft gewacht… Heb jij dat ook?

Uit een onderzoek van het Britse Vruchtbaarheidscentrum onder 2000 vrouwen blijkt dat vrouwen niet altijd kieskeurig zijn als het gaat om de vader van haar kinderen. 10% van de vrouwen wil zo graag kinderen dat zij haar partner op dat moment kiest als vader.

The One
Vrouwen laten op dat moment de droom van “De Ware” varen en kiezen voor een man die in de buurt is. Zo lijkt het wel. Het Britse onderzoek toont aan dat vrouwen liever kinderen krijgen met een man die een goede vader zal zijn dan “De Ware”.

BOM
33% van de ondervraagden Britse vrouwen heeft het gevoel dat zij haar kans op kinderen heeft gemist, door te lang te wachten op de ideale man. Maar liefst 27% van de single vrouwen geeft toe constant op zoek te zijn naar de vader voor haar kinderen. En 33% van de single vrouwen geeft aan dat ze overwegen om een BOM moeder te worden, als er niet snel een man in haar leven komt.

Tags: , , , , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.