Hierom ben je nog steeds single!

Seks & Relatie — Door op 19 december 2011 10:31
Altijd al nieuwsgierig geweest waarom jij nog single bent? Wil jij de echte reden weten waarom jij nog geen man/vrouw aan de haak hebt geslagen? Moet je binnenkort de feestdagen alleen doorbrengen en zou je dit liever anders zien?
Volgens Kim Hughes, een Amerikaanse relatiedeskundige, ligt het probleem bij jou. Volgens Hughes zitten vrouwen die al lang single zijn in een vast patroon. En om dit patroon te doorbreken, moet je eerst herkennen waar het om gaat. Er zijn verschillende redenen volgens de relatiedeskundige en deze staan hieronder weergegeven.

1. Je ex

Als je relatie net voorbij is dan is het meer dan logisch dat je tijd nodig hebt om dit te verwerken. Maar het is niet gezond als je na jaren nog steeds aan je ex denkt. Want als jullie relatie zo goed was samen, waarom zijn jullie dan uit elkaar? Denk aan deze redenen en berg de goede herinneringen op voordat je je weer in de wijde wereld begeeft.

2. Onrealistisch verwachtingspatroon

Elke vrouw heeft wel een lijst met diverse eisen waaraan haar toekomstige partner moet voldoen. Hij moet een goede opleiding hebben, slim zijn, aardig zijn en toch een beetje humor bezitten. En zo kan de lijst nog veel langer worden. Om er voor te zorgen dat je niet oppervlakkig wordt en niet om je heen kijkt, is het verstandig om je criteria bij te stellen.

3. Afwachting
Als je wacht totdat jouw ideale partner bij jou wordt afgeleverd, dan kan je lang wachten. Er is namelijk een kleine kans dat dit gebeurt. Dus stop met wachten en neem je lot in eigen handen.

4. Het verleden
Niemand is perfect en heeft de ideale jeugd achter de rug, er is altijd wel iets waar je niet op rekent. Zie deze onverwachtse gebeurtenissen niet als iets negatiefs maar probeer er een les uit te halen.

5. De liefde
Mocht je een pessimist zijn die niet in de liefde gelooft, houd hier dan gelijk mee op! Met deze instelling kan je lang wachten totdat jouw ideale partner voorbij komt. Als je positiever tegenover de liefde staat, zal je een stuk sneller de liefde vinden.
Wij van relatieweg vinden het laatste ook de beste tip. Als je niet openstaat voor de liefde dan gebeurt er vrij weinig.Tags: , , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.