Bruiden: kijk uit voor het bruidsmeisje!

Liefde — Door op 31 juli 2011 12:40

Er zijn al verschillende artikelen geschreven over het vreemdgaan gedrag van de mannen in de samenleving. Eerder is al beweerd dat mannen vaker een slippertje maken dan vrouwen, hoewel in de praktijk deze cijfers dichterbij elkaar liggen dan gedacht. Maar er is nog niet zo veel bekend over wanneer de mannen hun stap zetten richting het avontuur. Wij van relatieweg.nl stellen jullie gerust! Uit een recent Brits onderzoek, onder 2000 mannen en vrouwen, gebleken, dat de meeste mannen vreemdgaan tijdens een dronken flirt met een bruidsmeisje. 27% van de ondervraagde mannen ging vreemd tijdens zijn vrijgezellenfeest.

Uit de enquete blijkt verder dat vrouwen niet beseffen welke gelegenheden een aanleiding kunnen zijn tot overspel. Op de vraag op welk feest de meeste gevallen van overspel zijn, antwoordde 37% van de vrouwen met het kerstfeest. Slechts 11% dacht aan hun huwelijk.

“Er is iets wat een bruidsmeisje ontzettend aantrekkelijk maakt voor mannen. Misschien is het de outfit die de boodschap geeft dat ze beschikbaar is of het feit dat iedereen zich amuseert op het feest. Op een huwelijk zijn alle elementen aanwezig voor een onenightstand: veel drank, dansen, opgetutte gasten, seksuele spanning tijdens de receptie en vaak toegang tot een hotelkamer”. Aldus een woordvoerster van de website Illicit Encounters, Rosie Freeman-Jones.

Bij welke gelegenheid zijn mannen het vaakst ontrouw:

  • Huwelijk (32%)
  • Vrijgezellenfeest (27%)
  • Kerstfeest op kantoor (21%)
  • Schoolreünie (9%)
Tags: , , , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.