46.000 dollar kinderalimentatie per maand

Geld — Door op 8 augustus 2011 16:35

In ere van de hoge alimentatiebedragen, vandaag een bericht over een een claim voor kinderalimentatie. Ditmaal gaat het om model Linda Evangelista. Zij lijkt haar zoon Augustin James op een zeer luxueuze manier te willen opvoeden. Volgens The New York Post, eist zij namelijk 46.000 dollar per maand aan alimentatie van vader Francois-Henri Pinault.

Het model heeft deze eis neergelegd bij een rechtbank in New York. “Dit is waarschijnlijk het hoogste bedrag dat ooit is geëist voor een familierechter”, zegt rechter Matthew Troy. Diezelfde rechter moet volgende maand waarschijnlijk een beslissing nemen over de hoogte van het bedrag dat Pinault moet betalen.

Bedrag
Het model eist zo’n dergelijk hoog bedrag omdat de Franse zakenman Pinault nog geen cent heeft uitgegeven aan de opvoeding van zijn zoon. Evangelista wil het geld gebruikten voor nanny’s, die 24 uur per dag beschikbaar zijn, en een speciaal team van chauffeurs die vroeger lid waren van de politie. Op die manier wil ze de veiligheid van haar 4-jarige zoon waarborgen.

Vader
Afgelopen juli maakten de Amerikaanse media bekend dat Francois-Henri Pinault de vader is van Evangelista’s zoon. De zakenman en het ex-model hadden een korte relatie, nadat de verhouding van Pinault met actrice Salma Hayek op de klippen liep. Later kwamen Pinault en Hayek weer bij elkaar en trouwden in 2009. Samen hebben zij een drie-jarig dochtertje.

Relatieweg.nl
Wij van relatieweg.nl vinden het goed dat de miljonair alimentatie moet betalen voor zijn buitenechtelijke zoon. Maar wij zijn niet zeker van het bedrag. Aan de ene kant is het goed dat hij met terugwerkende kracht de opvoeding betaalt, aan de andere kant is het maandelijkse bedrag aardig hoog.

Tags: , , , ,

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.